Bij mamilo.immo dragen wij zorg voor onze medewerkers en onze klanten. Daarom zijn huisbezoeken momenteel niet mogelijk. Wij volgen de richtlijnen van de overheid. Uiteraard blijven wij telefonisch en via mail bereikbaar

Huisbezoeken dan wel verboden, wij blijven bereikbaar

Huisbezoeken zijn momenteel door de overheid verboden. Bij nieuwe klanten kunnen er dus geen foto’s gemaakt worden. Ook de keuringen (EPC & Elektriciteit) kunnen tijdelijk niet doorgaan. Echter blijven wij bereikbaar via mail en telefoon.

Vraag uw digitale waardebepaling nu aan.

Ook tijdens de corona maatregelen kunnen digitale schattingen uitgevoerd worden. Bezorg ons jouw gegevens en één van onze vastgoed experten contacteer jou met meer info.

Maak nu reeds jouw afspraak voor de zomer

De vastgoedmarkt ligt op dit moment volledig stil tot na de corona maatregelen. Traditioneel was het voorjaar steeds de beste periode om uw woning te verkopen, door de uitzonderlijke maatregelen verwachten wij een stormloop op vastgoed in de zomer maanden. Wij raden jou dan ook aan nu reeds uw afspraak te maken voor de zomer maanden.

Verkopen is nog mogelijk dankzij het mamilo.BASIC pakket

Dankzij mamilo.BASIC kan je nog steeds uw woning verkopen. In het mamilo.BASIC pakket maak jij dankzij onze tips & tricks zelf de foto’s. Die bezorg je aan ons en wij starten de volledige marketing campagne op. Bovendien betaal je voor ons mamilo.BASIC pakket tijdelijk slechts €550. Klik hier en maak een afspraak voor een online gesprek

Hou het veilig & blijf gezond

Iedereen bij mamilo.immo wensen jou en jouw geliefden het allerbeste in deze moeilijke tijden. Volg de richtlijnen van de overheid goed op. Tot binnenkort!